Loting optochtvolgorde Oud Limburgs Schuttersfeest 2020

Op zondag 5 juli wordt het Oud Limburgs Schuttersfeest 2020 Meijel gehouden en een belangrijk onderdeel van deze dag is de optocht. Om de volgorde van de stoet te bepalen, wordt op 13 maart het eerste evenement van het Oud Limburgs Schuttersfeest  georganiseerd onder de naam ‘Loote, loeëpe en böllekes’.
 
Ook dit evenement laten we niet onopgemerkt voorbijgaan en langs deze weg nodigen wij u van harte uit om deze avond samen met ons te beleven. Voorafgaand aan de loting zullen de ‘Gruun van Méél’, met uiteraard het zestal en d’n Um, onder begeleiding van muziek opnieuw de heldentocht maken door de Dorpsstraat naar het Alexanderplein.  Vervolgens start het programma in d’n Binger waarbij de optochtvolgorde tot stand komt op basis van loting. Om helemaal in de OLS-sfeer te komen, kunt u tijdens de loting genieten van diverse optredens. Er wordt tevens een loterij gehouden. Wie weet gaat u deze avond huiswaarts met de hoofdprijs.
 
Volledige programma
19.30 uur: Ontvangst genodigden en bezoekers.
20.00 uur: Welkomstwoord door Hubert Vos, voorzitter OLS 2020.
20.15 uur: Begin met de loting (4 rondes).
 
Tussen de lotingrondes: info en entertainment met Vals Plat, buutreedner Ger Frenken en de presentatie van het OLS-lied. De loting voor de optocht duurt tot ongeveer 22.30 uur.
 
22.30 uur: Trekking van de loterij.
 
Graag nodigen wij u uit om bij deze loting aanwezig te zijn in gemeenschapshuis d’n Binger, Alexanderplein 2 in Meijel.